Møbelavdelingen vår har mange års erfaring med både store og små prosjekter. Det kan være alt fra å hjelpe deg med å finne en enkel, ergonomisk tilpasset kontorstol til full innredning av hele lokaler og rom. 

Alt av møbler og interiør til din bedrift 

Vi leverer alt av møbler og interiør til kontor, møte- og konferanserom, kantine, resepsjon og venterom, sosiale soner, lydabsorberende elementer og skjermer/ vegger, helse og institusjon, arkiv- og garderobeløsninger, samt skole og barnehage.

For inspirasjon og ideer har vi en helt egen nettside: mobler.norengros.no Her finner du møbler og interiør fra internasjonale, kjente merkevarer som Isku, HÅG, Albin i Hyssna, BackApp, Glamox Luxo, Holmris, Johanson Design, Offitec, Salli, Savo, Sitland og Silenzio.

3D-visualisering

Vi behersker flere ulike tegne- og visualiseringsprogrammer, og kan tegne opp forslag til løsninger for dere, helt kostnadsfritt! Her kan du se noen eksempler på 3D-visualisering av et møterom og et lite kontorlandskap:


  3D-visualisering av et kontorlandskap

Vi leverer og monterer

Norengros K.J. Brusdal har egne sjåfører, laste- og varebiler. Vi har en egen varebil for møbelleveranser, og sørger dermed for en trygg og rask levering direkte til våre kunder. Du kan også få hjelp til montering av møblene, hvis det er behov for det.