Sykkel-VM i Bergen går av stabelen 16.-24. september. Arrangementet vil føre med seg store logistikkutfordringer allerede fra 10. september og ut måneden.

Våre sjåfører får endrede kjøreruter under hele sykkel-VM og selv om vi gjerne vil hjelpe akkurat deg og din bedrift, så vil vi støte på utfordringer med å levere varer. Det er derfor viktig å være ute i god tid med planleggingen. Får du levert varene du trenger før VM starter unngår du også ekstra kostnader ved å få varer levert utenom åpningstider, på kveldstid/natt. 

Transport og varelevering i Bergen sentrum og omegn 

Deler av sentrum vil være avstengt hele døgnet, alle dager. Virksomheter som er avhengig av å bruke veiene som er stengt må derfor sørge for varemottak og -levering på kveld, natt eller tidlig morgen.

I store deler av sentrumskjernen blir det, av sikkerhetshensyn, tilrettelagt for varelevering i bestemte tidsrom om natten og på tidlig morgen, primært mellom 04.00 og 08.00. Det vil ikke være mulig å kjøre inn eller ut i områdene utenom disse tidspunktene.

Mer informasjon fra Bergen kommune

Har du ekstra lagerplass?

Har du ekstra lagerplass ber vi om at du tar kontakt med oss for å planlegge innkjøp til VM-uken så snart som mulig. Vi oppfordrer alle til å kartlegge forventet forbruk denne uken. Husk at våre varer lar seg lagre, og derfor kan bestilles i god tid. 

Vi vil be om at du:

1.    Øker innkjøp og bygger opp lager i god tid før VM setter i gang.
2.    Unngår varelevering under arrangementet om det lar seg gjøre.
3.    Kontakter din kontaktperson i Norengros K.J. Brusdal for oppfølging.
4.    Gir oss beskjed på forhånd om du holder stengt eller ikke er tilstede for
       levering i en e-post til kjb@norengros.no eller på telefon: 55 53 53 53

Hent varer i butikk: 

Vi minner om at du selv kan komme til butikk/lager i Arna eller stikke innom butikken på Sotra for å hente varer i VM-uken.

Arna: 
Magnusvegen 14,
5262 Arnatveit
Sotra:
Skjenet 11,
5353 Straume

Her finner du butikkene våre

Vi ønsker å gjøre din arbeidsdag enklere – så hjelp oss å hjelpe deg! 

Vi oppfordrer deg til å dele denne informasjonen med de det måtte gjelde i din bedriften og sette i gang planleggingen så snart som mulig.