HÅG har en filosofi om at menneskekroppen ikke er skapt for å sitte stille, men for bevegelse og variasjon.

I tusener av år har vi hatt en aktiv livsstil, men i løpet av de siste få tiårene er dette drastisk endret. Vi har blitt mer passive, og sitter stille i timesvis både på jobb og hjemme. Løsningen til HÅG for denne mer passive livsstilen er stoler som er utformet slik at de stimulerer til bevegelse og variasjon. HÅG-stolene har med andre ord som mål å endre sittekonseptet.

En HÅG-stol balanserer kroppen på en intuitiv måte slik at du alltid sitter riktig. Deres filosofi er at den neste sittestillingen alltid er den beste. Alle HÅG’s stoler er laget slik at du kan bevege hele kroppen, uten at du trenger å tenke på det. Det gjør at du kan yte bedre, samtidig som du føler deg vel.

Siden 1943 har HÅG arbeidet med å utvikle, produsere og markedsføre originale kontorstoler. HÅG er en ledende merkevare i Europa og du vil finne HÅG-merket praktisk talt over hele kloden.

Merkevaren HÅG leveres i Norge og til Norengros via Scandinavian Business Seating, som eier blant annet varemerket HÅG, og er skandinavisk markedsleder innen design og produksjon av sittemøbler til private og offentlige kontormiljøer.

Her demonstreres ulike sittestillinger på stolen Capisco:

Capisco og mye mer...

Mange forbinder nok HÅG med den ikoniske bestselgeren Capisco. Se vårt introduksjonstilbud på Capisco 8106 her.

Men HÅG har mye mer i sitt sortiment, for å dekke flere behov. Norengros kan ta alle HÅG-produkter i bestilling. Her er noen eksempler:

HÅG H09 9230
HÅG H09 9320
HÅG Capisco 8106
HÅG SoFi
HÅG Futu

Vi innreder lokalene og kontorene dine

Møbelavdelingen vår hjelper deg med valg av produkte og innredning.

Les mer her