Vi leverer alt av møbler og interiør til skoler og barnehager. Lurer du på hvordan du best kan innrede en barnehage eller skole? Vi gir råd og tegner opp skreddersydde løsninger for klasserom, allrom, sosiale soner, kontor, garderober, kjøkken osv. I tillegg til bord, stoler, reoler og lignende leverer vi blant annet praktiske sitteputer, garderobeinnredning, lydabsorberende elementer og skjermvegger. 

Møbelavdelingen vår har mange års erfaring med både store og små prosjekter. Det kan være alt fra å hjelpe deg med å finne en enkel, ergonomisk tilpasset kontorstol til full innredning av hele lokaler og rom.

Praktiske og slitesterke møbler til barnehager og skoler

Her ser du noen av møblene vi kan tilby, som gjør seg meget godt i barnehager og skoler. Disse produktene har lang levetid, samtidig som de har praktisk og flott design.  

 

  Sono møbel

Flerbruksreol fra Sono. Reolen er solid bygget og leveres med eller uten hjul. Den har godt med oppbevaring og kan leveres med lyddempende bakside, whiteboard og oppslagstavle. 

 

 

Mukula-puteveggen fra Isku er et sittemøbelalternativ til barnehager og klasserom som er både smart og lærerikt for de små.  

  Håg Capisco stol rød

Håg Capisco stol er en ergonomisk utformet kontorstol med svært stor komfort og muligheter for individuell tilpasning. Vi har stort utvalg av kontorstoler og skrivebord, hyller, bord m.m.


Ta kontakt med oss for en uforpliktende befaring

Vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring for å vise hvordan vi kan fornye dine lokaler og din arbeidsplass. Ingen prosjekter er for store, og ingen for små!

Vi leverer og monterer

Norengros K.J. Brusdal har egne sjåfører, laste- og varebiler. Vi har en egen varebil for møbelleveranser, og sørger dermed for en trygg og rask levering direkte til våre kunder. Du kan også få hjelp til montering av møblene, hvis det er behov for det.