Her er våre tips til hvordan du kan minske sjansen for smittespredning på jobb:
 

 • Desinfisering av hender
  Tilgjengelighet og tydelig plassering av hånddesinfeksjon i form av dispensere med servietter eller flytende desinfiseringsvæske i fellesareal nær kantine, møterom og toaletter er et effektivt tiltak.
   
 • Fokus på håndvask
  Oppslag og påminnelser om håndhygiene, spesielt i influensasesongen, øker bevisstheten på håndhygiene blant de ansatte.
   
 • Rengjøring i fellesområder
  Overflater i fellesområder bør rutinemessig rengjøres med desinfeksjonsmidler laget for overflater. Typiske steder som mange vil berøre i løpet av en arbeidsdag kan være dørhåndtak, lysbrytere og heisknapper.
   
 • Desinfeksjon på eget arbeidsområde
  Regelmessig bruk av desinfiseringsservietter på overflater som tastatur, PC-mus, telefon o.l. kan ha stor betydning for å unngå sykdom. Ikke glem at mobiltelefonen også kan trenge en desinfisering!Fagkompetanse og anerkjente desinfeksjonsprodukter

Vi leverer alle former for desinfiseringsprodukter både til bruk på hender og til desinfisering av overflater, inkludert et utvalg dispensere og stativer.

Antibac er en av våre viktigste leverandører og kanskje den mest kjente merkevaren innenfor desinfeksjon.

Spann med Antibac kluter til overflatedesinfeksjon


Vi har fagkonsulenter med stor kompetanse innenfor renholdsfaget. Vi leverer også både avanserte og enkle rengjøringsmaskiner til mange firma og institusjoner i Hordaland og Sogn og Fjordane.

Ta gjerne kontakt med oss for hjelp med rengjøringsrutiner og råd om innkjøp av de rette produktene!