Decon-X: Best på desinfisering til helsevesenet.

Vi samarbeider med Decon-X for å kunne tilby den mest effektive desinfisering av både rom og utstyr. 

 

På sykehus, sykehjem og andre helseinstitusjoner er det uhyre viktig å ha det beste utstyret til renhold og desinfisering. Antibiotikaresistente bakterier er skyld i de fleste sykehusinfeksjoner i Norge i dag. Et økende antall helseinstitusjoner velger derfor å ta i bruk desinfeksjonsroboten fra Decon-X. Denne teknologien er den mest effektive innenfor smittefjerningen i dag, og fjerner mange 1000 mikrober flere enn konkurrerende teknologi. 

I følge TV2-Nyhetene er deconx-roboten nå i bruk på 70 helsesinstitusjoner i Norge, blant annet på Sunnaas sykehus.

De nye desinfeksjonsmaskinene fra Decon-X fjerner 99,9999% av alle virus, bakterier og sporer.

Fokuset for menneskene som har jobben med å utvikle DX1-maskinen har hele tiden vært å produsere en brukervennlig desinfiseringsmaskin som kontrollerer prosessene og sørger for automatiserte desinfiseringsløsninger for sykehus og sykehjem. Denne norskproduserte desinfiseringsroboten vil være et viktig verktøy i kampen for å redusere infeksjoner og dødsfall forårsaket av MRSA og andre resistente bakterier. 

Slik virker DX1-maskinen: 

 

Er du interessert i å finne ut mer om deconx-teknologien, eller ønsker du er demonstrasjon av maskinen? Ta kontakt med oss så hjelper vi deg videre! 

 

Her kan du lese om hvorfor og hvordan deconx ble utviklet

 

Salgskonsulent

Anne Mette Bernes

Anne Mette har jobbet 11 år i Helse Bergen, og har erfaring som husøkonom og ledende renholder. Hun har stor kompetanse innenfor moderne renhold og desinfeksjon.

Anne Mette har solid fagkunnskap og holder ofte kurs for våre kunder. Har du spørsmål eller ønsker du besøk til din bedrift er det bare å ta kontakt.

Ta kontakt:

Mobil: 90187111
E-post: anne.mette.bernes@norengros.no


Vil du at vi skal ta kontakt med deg?