På sykehus, sykehjem og andre helseinstitusjoner er det uhyre viktig å ha det beste utstyret til renhold og desinfisering. Antibiotikaresistente bakterier er skyld i de fleste sykehusinfeksjoner i Norge i dag. Et økende antall helseinstitusjoner velger derfor å ta i bruk desinfeksjonsroboten fra Decon-X. Denne teknologien er den mest effektive innenfor smittefjerningen i dag, og fjerner mange 1000 mikrober flere enn konkurrerende teknologi. 

I følge TV2-Nyhetene er deconx-roboten nå i bruk på 70 helsesinstitusjoner i Norge, blant annet på Sunnaas sykehus.

De nye desinfeksjonsmaskinene fra Decon-X fjerner 99,9999% av alle virus, bakterier og sporer.

Fokuset for menneskene som har jobben med å utvikle DX1-maskinen har hele tiden vært å produsere en brukervennlig desinfiseringsmaskin som kontrollerer prosessene og sørger for automatiserte desinfiseringsløsninger for sykehus og sykehjem. Denne norskproduserte desinfiseringsroboten vil være et viktig verktøy i kampen for å redusere infeksjoner og dødsfall forårsaket av MRSA og andre resistente bakterier. 

Slik virker DX1-maskinen: 

 

Er du interessert i å finne ut mer om deconx-teknologien, eller ønsker du er demonstrasjon av maskinen? Ta kontakt med oss så hjelper vi deg videre! 

 

Her kan du lese om hvorfor og hvordan deconx ble utviklet

 

Visste du at hotellrommene til de norske og amerikanske OL-utøverne ble desinfisert av maskiner fra Decon-X før OL i Pyeongchang startet?