Møbler som er designet for å redde liv

Isku Health tilbyr verdens første fullstendige utvalg av møbler som reduserer spredning av infeksjoner. Foruten å aktivt fremme brukernes helse er Iskus antibakterielle møbler utformet med tanke på komfort og design. Denne møbelkolleksjonen inneholder et bredt utvalg møbler med form og materialer som gjør det mulig å finne en løsning til hvilket som helst rom.
 

Ta en titt på den flotte møbelkolleksjonen: 

 

 


Hvordan kan vi redusere smittefaren i offentlige miljø?

Influensa, norovirus og andre typer smitte spres fort i offentlige miljø som på kontor, kantiner, møterom og ikke minst i helsevesenet. Men det finnes gode tiltak for å redusere smittefaren. Håndvask og jevnlig rengjøring er viktige virkemidler. Ved å bytte ut vanlige møbler med antibakterielle møbler kan vi redusere smittespedningen ytterligere. 
 

En 100% naturlig måte å forebygge smittespredning på

Iskus teknologi baserer seg på bruk av naturlige kobber- og sølvoverflater, samt laminater, lakk, maling og tekstiler som er behandlet med antimikrobielle midler og aktivt forhindrer overføring av smitte. Det antimikrobielle belegget gir en vesentlig reduksjon av, eller kan til og med eliminere risikoen for infeksjonsspredning via overflater. Møblene gir 100% naturlig smittevern uten bruk av kjemikalier.
 

Ønsker du råd rundt valg av møbler, eller mer informasjon, ta gjerne kontakt med oss.